Γενικές πληροφορίες

Το «ΝΟRTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT» κατατάσσεται στην κατηγορία OPEN - CHALLENGER, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου. Το NORTH AREA CIRCUIT θα διεξαχθεί σε  νομούς του βορειοελλαδικού χώρου  με βασικό κριτήριο επιλογής των beach bars αλλά και των Δήμων, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την πολυπληθή παρουσία θεατών.

  • Όραμα: Να προσφέρουμε ένα ποιοτικό αθλητικό γεγονός το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του beach volley αλλά και γενικότερα των αθλημάτων της «παραλίας» στην Ελλάδα, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος μέρος σε ένα ή περισσότερα τουρνουά:

1.     Να δηλώσει συμμετοχή είτε στο nabvcgr@gmail.com είτε στο 6944 603310 . Επίσης θα πρέπει να έχει διαβάσει την προκήρυξη του circuit και να συμφωνεί με αυτήν.

2.     Να καταβάλει το παράβολο το οποίο είναι 15 ευρώ για κάθε αθλητή και για κάθε τουρνουά, μέχρι την τεχνική σύσκεψη του τουρνουά για το οποίο έχει δηλώσει.

3.     Θα πρέπει κάθε ομάδα να φοράει ίδιου χρώματος και στυλ σορτς, ενώ φανέλες θα δοθούν από την διοργανώτρια αρχή.

Πληροφορίες διαμονής/διατροφής

1.     Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν νερό στους αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων

2.     Η διοργάνωση δεν είναι υποχρεωμένη να φιλοξενεί τους αθλητές, σε περίπτωση που υπάρχει διανυκτέρευση ή προνομιακές τιμές για διαμονή, διατροφή σε κάποια τουρνουά, θα υπάρχει ενημέρωση μέσω του nabvc.gr και του αντίστοιχου γκρουπ στο Facebook, στις πληροφορίες για κάθε τουρνουά .