Γενικές πληροφορίες

Τα εξειδικευμένα καταστήματα VOLLEYSTORE (www.volleystore.gr) διοργανώνουν το «ΝΟRTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. H διοργάνωση κατατάσσεται στην κατηγορία OPEN - SATELLITE, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου. Το NORTH AREA CIRCUIT θα διεξαχθεί σε  νομούς του βορειοελλαδικού χώρου  με βασικό κριτήριο επιλογής των beach bars, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την πολυπληθή παρουσία παραθεριστών.

  • Όραμα: Να προσφέρουμε ένα ποιοτικό αθλητικό γεγονός το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του beach volley αλλά και γενικότερα των αθλημάτων της «παραλίας» στην Ελλάδα, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να λάβει κάποιος μέρος σε ένα ή περισσότερα τουρνουά:

1.     Να δηλώσει συμμετοχή στα καταστήματα volleystore μέχρι τις ημερομηνίες που αναγράφονται για κάθε τουρνουά στο site (με αποστολή της Δήλωσης Συμμετοχής που υπάρχει αναρτημένη στο site, με fax ή mail ή ιδιοχείρως στα καταστήματα volleystore). Επίσης θα πρέπει να έχει διαβάσει τον κανονισμό του circuit και να συμφωνεί με αυτόν.

2.     Να καταβάλει το παράβολο το οποίο είναι 10 ευρώ για κάθε αθλητή και για κάθε τουρνουά, μέχρι την τεχνική σύσκεψη του τουρνουά για το οποίο έχει δηλώσει.

3.     Θα πρέπει κάθε ομάδα να φοράει ίδιου χρώματος και στυλ σορτς, ενώ φανέλες θα δοθούν από την διοργανώτρια αρχή.

Πληροφορίες διαμονής/διατροφής

1.     Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν μόνο νερό στους αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων

2.     Η διοργάνωση δεν είναι υποχρεωμένη να φιλοξενεί τους αθλητές, σε περίπτωση που υπάρχει διανυκτέρευση ή προνομιακές τιμές για διαμονή, διατροφή σε κάποια τουρνουά, θα υπάρχει ενημέρωση μέσω του nabvc.grστις πληροφορίες για κάθε τουρνουά .